Întrebări și răspunsuri frecvente

Cum plasez o comanda?

Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga. Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.” Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Cum achit comanda?

Plata se va efectua ramburs (cash) in momentul livrarii direct la curier.

Cum primesc comanda?

În Chișinău, livrarea se efectuează în maxim 24 de ore de la momentul plasării comenzii. În restul Moldovei livrarea se efectuează în maxim 3 zile lucratoare.

Oferiti garantie pentru produse?

Perioada de garantie pentru produsele achizitionate din magazinele hoco.md este de 6 luni.
Garantia se solutioneaza prin inlocuirea produsului defect sau prin returnarea contravalorii produsului. Solutionarea garantiei se face in maxim 14 zile calendaristice.

Pot face retur de produs?

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Produsul trebuie sa fie exact in aceeasi stare cum fost procurat, pentru a putea fi revandut.
Produsul returnat trebuie sa corespunda in totalitate prevederilor Legii nr. 105 din 13 martie 2003 privind protecția consumatorilor. Consultă toate condițiile returului și fă cunoștință cu regulamentul oficial aici.